Referenties

"Anouk heeft mijn zeer gedateerde website een compleet nieuwe look gegeven die voelt als een perfect zittende, comfortabele hippe jas. Ze neemt geen blad voor de mond, stelt doelgericht vragen en weet zo snel tot de essentie door te dringen. Toen ik binnen een paar dagen al haar totale make-over concept gepresenteerd kreeg, was ik zo enorm verrast. Spot-on: dit ben ik tot achter de komma exact! Ze heeft in kleurgebruik, lay-out, beeldkeuze en structuur precies dat ontworpen dat mijn energie en manier van presenteren en werken vat. We hebben niet eens zo veel hoeven aanpassen of corrigeren. Ik vind het ongelooflijk knap van haar dat ze zo goed en snel haar klanten weet te doorgronden en dat weet te vertalen in een catchy en passend ontwerp. Ik kan Anouk van harte aanbevelen." 

Debby van Soest - Bull's-eye Communicatie

Wat een bofkont ben ik met zo'n daadkrachtige VA. Anouk is een echte doorpakker en alleskunner. Alles wat mij uren kost lost Anouk binnen mum van tijd op. Ik denk stiekem dat haar dagen meer uren bevatten dan die van mij, want hoe kan je anders zoveel werk verrichten in zo'n korte tijd? Nee, zonder de dollen. Anouk weet wat ze doet en is daar steengoed in. Mijn problemen zijn voor haar een feestje. Op Anouk kan ik vertrouwen, ze werkt zelfstandig en weet wat ik wil, waardoor ik mij bezig kan houden met mijn specialisme en meer uren creëer in mijn dag. 😉

Brit van Setten - britshift.nl

Vanaf de start heeft Anouk mij daadkrachtig door het hele proces van het "bouwen van mijn website" geleid. Zij is een aanpakker, leeft zich in en weet vorm te geven wat ik wil uitstralen. Wat mij enorm heeft geholpen, is dat Anouk ook hele goede vragen stelt en durft terug te geven als iets nog niet helemaal lijkt te kloppen. Tegelijkertijd laat zij de echte keuzes bij mij. Zij zet je aan het denken en vraagt "Wat wil jij?" Zij heeft geduld gehad met mij als ik niet meteen het antwoord wist, maar wist mij ook over een drempel te duwen als het nodig was. Anouk staat gewoonweg klaar voor al je vragen en zorgt dat er een enorm mooi eindproduct komt! Dus als iemand mij vraagt: "Bij wie moet ik zijn voor hulp bij mijn website?" Dan stuur ik hen ViAnouk. 

Mercedes van Meurs - Beleefkompas

Anouk heeft voor mij een vernieuwde website gebouwd en wat ben ik ontzettend blij met het resultaat. De vernieuwde website past helemaal bij mijn bedrijf en de groei van mijn bedrijf. De branding past helemaal bij mij, de snelheid van mijn website is geweldig en het is fijn om samen te werken met Anouk.

Ik help zelf helemaal geen verstand van techniek en Anouk kwam op het juiste moment op mijn pad. Mijn vernieuwde website trekt nu al meer bezoekers en klanten. Ik beveel Anouk echt aan als je een (vernieuwde) website wilt laten maken, onderhoud aan je website wil uitbesteden of een online academie wilt laten bouwen.

Dank je wel voor het bouwen van mijn prachtige website, Anouk.

Susan Sandholm - susansandholm.nl

Anouk heeft met haar expertise het geheel dat ik bedacht had, zo treffend weten te vertalen van mijn hoofd naar het web. Anouk begrijpt meteen wat de wens is: inhoudelijk, qua lay-out, t.a.v. sfeer enz.

En gedurende onze reis richting mijn website deelde ze haar kennis, waardoor er nog nieuwe aantrekkelijke aanvullingen werden toegepast, die ik zelf nooit had kunnen bedenken.

Anouk is heel betrokken, prettig in haar communicatie en ik ben ontzettend blij met de prachtige website die ze voor @mamac.are (estherdaems.nl) creëerde.

 

Esther Daems - estherdaems.nl

Ben jij toe aan het uitbesteden van jouw website?

Laten we kennismaken! Ik vind het belangrijk om een goede klik te hebben met de mensen waarmee ik werk en daarnaast vind ik het ook belangrijk om jou te leren kennen! Voor wie kan ik eventueel aan de slag?