Hoi, ik ben Anouk!

Door het uitbesteden van jouw website aan mij, ervaar jij, als drukbezette introverte ondernemer, meer rust en kun je je richten op jouw business.

Anouk-By-Joy-Photography-WEB-78

Ik help introverte ondernemers met zichzelf positioneren door middel van hun website. Ik maak een website die echt bij jou past en uitstraalt wat jij wil uitstralen. Laten we kennismaken!

Vroeger knutselde ik met Microsoft Frontpage en een hoop HTML-codes een website in elkaar. Fantastisch als lukte wat ik wilde. Nog steeds voel ik dat euforische gevoel als iets wat op het eerste gezicht niet lijkt te gaan lukken, toch lukt nadat ik de code in ben gedoken. Oefenen, oefenen, oefenen, dat is wat ik jaren gedaan heb. Nooit gedacht dat ik van deze passie mijn werk zou maken. Want, wat is dat eigenlijk, je passie? Na jaren zoeken, heb ik het gevonden. Knutselen met websites, problemen oplossen waar anderen geen idee van hebben hoe op te lossen en gewoon iets moois bouwen waar een ander weer jaren mee vooruit kan. Fantastisch vind ik dat!

Laten we samen iets moois gaan bouwen!

Anouk-By-Joy-Photography-WEB-2

Transparant

Mijn motto is 'zeg wat je doet en doe wat je zegt'. Ik kom beloftes na en je weet over het algemeen waar ik mee bezig ben voor je. 

Samenwerking

We werken samen aan jouw eindproduct. Geen vraag is te gek of een wens te groot. We werken samen aan het project en het is net zo goed mijn kindje als dat van jou. 

Persoonlijkheid

Persoonlijkheid staat voorop tijdens onze samenwerking, ik wil weten wie jij bent en wat bij jou past. Het is belangrijk dat dat uitstraalt in jouw nieuwe website. 

Vindingrijkheid

Wat jij wil is misschien niet gebruikelijk. Ik probeer verschillende mogelijkheden te ontdekken waarop wat jij wil, toch zichtbaar wordt op jouw website op een manier die toegankelijk is voor iedereen. 

Resultaat

Samen gaan we voor het beste resultaat. Ik ga tot het uiterste om jou tevreden te maken. De website die opgeleverd wordt, is volledig naar jou tevredenheid! 

Deskundigheid

Ik deel mijn kennis met jou en zal alles doen deze up-to-date te houden. Wil jij werkzaamheden zelf aan jouw website verrichten, dan krijg je van mij stap voor stap handleidingen.