Online Academy

Je wil meer mensen tegelijk helpen met jouw missie, en hebt het idee dat in een online academy te gieten. Het technische stuk van je online academy is wellicht iets waar je tegenop ziet. Ik kan het technische stuk uit handen nemen zodat jouw online cursus toch in de lucht komt en je kunt gaan verkopen! De online cursus geheel in jouw huisstijl, zodat deze past bij wat jij wil uitstralen!


WordPress en Learndash

Voor het bouwen van een online leeromgeving gebruik ik WordPress in combinatie met de plugin Learndash, een Learning Management System (LMS). Er zijn tal van mogelijkheden voor het online zetten van je cursus. Learndash is slechts 1 van de vele systemen die er zijn. Learndash is een gebruiksvriendelijk systeem, wat makkelijk te koppelen is met WooCommerce; zodat het proces vanaf de verkoop tot en met de toegang tot de online cursus volledig kan worden geautomatiseerd.

Hoe werkt dat dan?

Voordat ik voor je aan de slag ga, hebben we contact. Natuurlijk kunnen we bellen en mailen, maar bij voorkeur spreken we face-to-face met elkaar. We spreken deadlines af voor het aanleveren van de spullen, jouw logo en huisstijl, eventueel een paar video's zodat ik aan de slag kan met een opzet voor jouw online leeromgeving. De opzet maak ik zodat jij een idee hebt wat je kunt verwachten als de leeromgeving af is, en ondertussen werk jij aan de volgorde van de leeromgeving. We spreken nogmaals een deadline af waarbij jij alles gereed hebt zodat ik de omgeving kan vullen. Uiteraard is er in de tussentijd voldoende mogelijkheid om aanpassingen te doen qua inhoud, lay-out, huisstijl. Laat me weten wat je wil en ik zoek voor je uit wat mogelijk is. Als alles staat, plannen we een lanceerdatum. Dat kan natuurlijk ook direct, als je dat wil. We maken afspraken qua onderhoud, en wie wat doet bij problemen. Ik kan een complete handleiding voor je maken die je helpt dit allemaal zelf te doen, of ik kan het voor je doen. Aan jou de keuze!

 • Overzichtelijk en in jouw huisstijl;

 • Meerdere cursussen toevoegen;

 • Verschillende niveau's;

 • Lessen kunnen bestaan uit verschillend materiaal
  (tekst, video, audio, pdf);

 • Lessen automatisch vrijgeven wanneer je wilt;

 • Gepersonaliseerde notificaties per mail sturen;

 • Quiz toevoegen;

 • Certificaat na afronden cursus;

 • Inzicht in hoe je cursisten het doen.

Ben jij toe aan het opschalen van jouw business?

Plan nu je gratis website-gesprek in; we kijken samen waar ik jou mee kan helpen,  waar jij tegenaan loopt in het maken/bewerken van je online academy. In 30 min bedenken we samen wat je kunt uitbesteden en wat je zelf wil blijven doen.